Varför en fotograf?

Varför jag rekommenderar att man bör anlita en professionell fotograf under barnens uppväxt eller till ert bröllop är just för att bilder är en av de få materiella sakerna ni kommer ha kvar i framtiden som kan hjälpa er att minnas tillbaka. Jag brukar säga att bilder är en investering för livet som ökar med värde för   v a r j e   år! Det är en investering ni aldrig kommer att ångra att ni investerade i, om tio år kommer ni inte ångra att ni kanske köpte till 10 extra bilder eller den lite större men dyrare tavlan. Tvärtom! Vem älskar inte att kolla igenom gamla bilder och bli nostalgisk? Se hur liten din lilla bebis faktiskt var, som man så lätt glömmer med åren. Det är guld värt att ha!

Det är så lätt att ta bilder med bra kvalité själv idag, med mobilen eller en liten kompaktkamera och lyckas fånga de värdefulla ögonblicken. Vilket är helt fantastiskt! Däremot är, i alla fall jag privat, dålig på att styra upp det lite mer planerat och seriöst. Mer ordentligt. Därav rekommenderar jag att man ska unna sig en fotograf under barnens första år eller vid dopet för att få det lilla extra i bilderna också. Just därför anlitar vi fotografer ofta andra fotografer vi med, även fast vi ”kan själva”.

Vem är Jonna?

Om ni har kommit så långt att ni har bestämt er att just jag är rätt fotograf till er så kommer ni att få träffa en glad tjej med ett stort tålamod som har jobbat heltid med sitt största intresse sedan 2012, och heter Jonna. Inte Joanna eller Johanna :)

Jag bor med min sambo, hund och vår son Darian i Tyresö. Mina två största intressen förutom att fotografera är hundar och barn, så att fota speciellt små bebisar är något som är extra kul enligt mig. Som jag brukar säga; två av mina största intressen i ett!

Jag fick upp fotointresset när jag var 14 år. Sedan studerade jag foto i tre år på gymnasiet och det är nog därigenom jag har fått största chansen att utvecklas mest. Jag har praktiserat hos tre olika fotografer under min utbildning och jag har även tagit webbkurser inom just newborn, bröllop, barn och bebisfotografering.

Jag älskar att föreviga en liten bit ur ditt liv. Att lyckas fånga känslan! Jag har mina fotoplatser utomhus främst i Tyresö och Nacka, tillgång till studio i Tyresö.

Se mer utav mig och mitt fotograferande på min facebooksida som du också kan följa genom att "gilla". Olika erbjudanden kan ni även ta del av där.

Företaget innehar F-skattsedel

Om mig
Om mig