Bebisfotografering

3 Februari 2015

"Världens bästa! Det finns många olika ord för att beskriva Jonna Erlandsson som fotograf.

Lugn, trevlig och otroligt kompetens fotograf. Inte nog med att Jonna tar väldigt fina bilder så är hon väldigt tillmötesgående och lyssnar på sin kund. Att samarbeta med Jonna är ingen konst, varken för vuxen eller barn. Jonna tar sig verkligen tid och gör allt för att hennes kund ska vara nöjd. Och vi är super nöjda med Jonna och har med glädje rekommenderat henne till nära och kära. Och självklart kommer vi anlita henne själva i framtiden också. Vår hovleverantör av bilder!"

/Victoria

Bebisfotografering

11 December 2014

"Jonna är en otroligt duktig fotograf! Hon var bra på att anpassa situationen till bebisen och kunde få vår son att titta in i kameran vilket han typ aldrig gör hemma. Bilderna blev fantastiska! Älskade dem allihopa! Bättre än vad vi nånsin kunnat föreställa oss! Vi är så nöjda med fotograferingen! Tack för att du förevigade vår son Alexander 6månader."

/Angela

Syskonfotografering

19 December 2014

"Kom för att göra syskonbilder med mina två busfrön och mötes av en lugn och proffsig fotograf! Trots att den stora tjejen inte ville sitta still en sekund blev bilderna över förväntan! Så fina!"

/Caroline

Gravid- & nyföddfotografering

1 December 2013

"Det kändes tryggt att bli fotad av Jonna! Vi var så nöjda att vi ville få henne att fota vår son också när han väl anlänt till oss. Hon har så bra hand om barn och är så genuin i sitt sätt att fota och verkligen fånga ögonblicket!"

/Suzette

Hundfotografering

26 Oktober 2013

"Jag är jätteglad över fotosessionen med Jonna och mina chihuahuor! Inte bara resultaten vart utmärkta, utan hon bemötte mina hundar med ett oehört lugn och stort tålamod! Kan starkt rekommendera Jonna Erlandsson som fotograf!"

/Sarah

Nyföddfotografering

29 Juni 2013

"Vi är obeskrivligt nöjda med de foton som Jonna tog på vår nyfödda dotter. Med stort lugn och tålamod gav Jonna oss den tid vi behövde för att känna oss bekväma och avslappnade under hela fotograferingen. Bilderna blev helt fantastiska och kommer att bli ett kärt minne för resten av livet."

/Emelie

Babyfotografering

7 April 2013

"Jonna är en duktig, proffsig och väldigt trevlig fotograf som jag verkligen kan rekommendera! Hon var snabb, effektiv och kreativ då vi fotade vår lilla tjej. Att fotografera en bebis kräver tålamod och skicklighet och Jonna gjorde det riktigt bra! Bilderna blev helt underbara, ett väldigt vackert minne och jag kommer absolut att anlita Jonna igen i framtiden."

/Niloo

Porträttfotografering
Patrik Sjöberg

17 oktober 2012

"Jonna agerade mycket professionellt trots enorm tidspress, vilket får mig att känna ett stort förtroende för henne som fotograf. Jag blev mycket nöjd med resultatet och skulle gärna anlita henne igen."

/Pernilla Bloom, Chefredaktör
Tidningen DOKTORN

Barn- & nyföddfotografering

30 November 2012

"Det finns tillfällen i livet som aldrig kommer tillbaka och som man vill minnas för alltid, som bröllopsdagen och när barnen är nyfödda eller små. Jonna är en grymt skicklig fotograf som förstår vilken typ av bilder kunden vill ha. Det märks att hon älskar barn och hon förstår att det är helt olika förutsättningar att fotografera en nyfödd som bara vill sova mot en ett och ett halvt-åring som bara vill springa omkring. Bilderna på våra barn hänger inramade i trappan nu och jag blev så nöjd att jag köpte presentkort på fotografering med Jonna till mina vänner i julklapp."

/Patricia,
mamma till Julie och Edvard

Barnfotografering

18 Januari 2013

"Kan verkligen rekommendera Jonna, mycket nöjd med de fina bilder hon tog på mina pojkar. Imponerad av hennes lugn under fotograferingen trots 2 busiga killar som inte alls ville sitta still, Jonna lyckades genom lek få dem att koncentrera sig."

/Johanna

Porträttfotografering

27 Januari 2013

"Jag kan säga att jag slappnade av direkt och hade väldigt roligt under fotograferingen, trots bitande kyla, just eftersom du förutom att vara supertrevlig också jobbade på ett avslappnat och intuitivt sätt. Bilderna blev fantastiskt fina, tycker jag och jag rekommenderar dig gärna till folk jag känner!"

/Ida

Babyfotografering

16 oktober 2012

"Jonna agerade proffsigt och effektivt och bilderna på Elsa blev otroligt bra. Vi är jättenöjda med både Jonna, fotograferingen och bilderna och kan varmt rekommendera henne. Vi kommer be Jonna komma tillbaka till sommaren för att fotografera hela familjen. Det ser vi fram emot!"

/Caroline

Bröllopsfotografering

26 oktober 2012

"Jonna är en mycket duktig fotograf som vi kommer att anlita mer av i framtiden.. Vi är mycket nöjda med alla vackra bröllopsbilder hon tog på oss denna kyliga och blåsiga dag, som fick oss att känna oss varma trots kölden i vinden. Tack Jonna för ett mycket bra jobb och vi rekommenderar andra att anlita henne också!"

/Thanya & Janne

Babyfotografering

17 oktober 2012

"Jag kunde verkligen känna att Jonna gillar barn. Och det visade sig i en oroligt avslappnad fotografering där både jag och bebis kände oss bekväma. Detta syns tydligt på resultatet som blev jättebra. Hon har en varm och öppen personlighet och det kändes mer som en vän var på besök. Jonna har en otrolig yrkesstolthet och är kunnig och jag kommer utan att tveka rekommendera henne till vänner och bekanta."

/Anna

Gravidfotografering

10 oktober 2012

"Vi hade väldigt roligt under fotograferingen. Jonna var mycket proffsig och bra på att få oss att slappna av. Vi är mycket nöjda med såväl upplevelsen som bilderna. Nu ser vi fram emot fotograferingen av vår bebis!"

/Karin & Ceasar

Parfotografering

12 augusti 2012

"Jonna är en väldigt bra fotograf, hon tar fantastiska bilder och har en väldigt fin personlighet. När hon fotograferade mig och min pojkvän så märkte jag att hon är en väldigt glad och snäll människa, som gärna pratar med "okända" människor. Det är enkelt att lära känna henne. Bilderna hon tog på oss blev riktigt fina och jag är jättenöjd med de. Jag har tillomed satt upp en av bilderna i en tavla på väggen i mitt rum. Perfekta!"

/Nina

Babyfotografering

19 september 2012

"Vi är väldigt väldigt nöjda med de bilder Jonna tog på vår lilla älskling Theo som är 5 månader. Ett minne som förevigats på bästa sätt! Hon är proffsig, kunnig och lyhörd för de önskemål man eventuellt själv har. Dessutom är hon själv påhittig, kreativ och tar egna initiativ. Bilderna är så naturliga och sprider mycket värme och vi har fått så mycket beröm för. Vi kan varmt rekomendera Jonna som fotograf"

/Nino & Helena
Tips: Håll muspekaren över rutan för att pausa bildspelet.